Wicab Container AB
Kyl- och fryscontainer staplade på varandra

Säker drift med drift- & tempövervakning

Wicab Container AB

Många av våra kunder förvarar varor i våra enheter till ett stort värde.  Vi förstår att ni som kund har andra prioriteringar än att kontrollera om enheten ni hyr av oss går som den ska.  Just därför kan det ta flera dagar innan någon märker att enheten har stannat av en eller flera anledningar.  Det kan t.ex. vara ett strömavbrott på kvällen/helgen m.m.

Vi övervakar containern

Nu har vi på Wicab Container AB tagit fram en tjänst som gör det möjligt för er som kund att få hjälp med övervakning av drift och temperatur. Tjänsten innebär att vi håller koll på enheten med driftövervakning och tempövervakning och kan i ett tidigt skede se om enheten inte går som den ska, eller inte håller rätt temperatur. Detta skulle minska risken avsevärt för att varor/gods blir förstörda.

Temp-logg för säker drift

Det finns även möjlighet att ladda ner temp-logg från enheten, 1 år bakåt i tiden om någon skulle kräva det. Självklart kan även ni som kund få notiser via e-post om händelser på er enhet.

Tjänsten är både för kunder som hyr container av Wicab och för kunder som äger egna container.

Trygga transporter

Vi på Wicab Container AB har under många år hyrt ut kyl- och fryscontainrar till mängder av kunder i olika branscher runt om i Sverige. Vi har stor erfarenhet av detta och jobbar dagligen med att förbättra vår service och att förhindra driftstopp på våra enheter.

Har ni frågor angående tjänsten eller om er enhet är kompatibel; tveka inte att höra av er. Kontakta Peter Dyrfelt för ytterligare info.

Våra typer av containers & tillbehör